lördag 14 januari 2012

Rum 512

Här sitter jag nu, i mitt lilla tårtbits-rum. Huset ser  nämligen ut som en tårta, rund och fin, och åtta våningar hög. Jag bor på femte våningen med en liten utsikt över floden som rinner genom staden. Det är snö och kallt, precis som det ska vara i januari. Än så länge är det väldigt grått och trist i mitt rum, men jag har startat Operation Pimp My Room. Detta innebär att jag ska försöka hitta all möjlig skit att fylla dessa kalla stenväggar med. Jillie, min roomie, kommer också såklart bidra till denna viktiga åtgärd! Har fått höra att det finns en Thrift Store (secondhand) här i närheten, vilket gör att mitt poppar- hjärta glöder..

 

  


 Atmosfären här på North Park är galet välkomnande och man är väldigt mån om allt och alla, förutom miljön. Människorna är spontana och pratglada, ibland för mycket... haha. Just nu skriker dom och springer i korridoren utanför mitt rum, vilket gör jetlag-linn lite ännu tröttare.







Chicago river


I morse vågade jag mig ut själv för första gången, i vinterlandet. Man ska ju som sagt vara på sin vakt här i storstaden och skolan har t.o.m en escort-service man kan ringa, typ taxi, gratis. Eller om man går på campus och känner sig lite rädd, då ringer man nummret och får en stor och stark gentleman som går med en till huset. SÅ mor och far, no worries! Saknar er förresten! <3 (det är ett hjärta mamma)
godmorgon!
 Dagens visa: Always Like This - Bombay Bicycle Club

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar